Excel

De app waarmee je informatie kunt bijhouden en verwerken. Krachtige rekenfuncties zorgen ervoor dat jij de informatie krijgt die je nodig hebt.

 

Basistraining

Hierin leg je de basis om Excel efficient te kunnen gebruiken. Geen houtje touwtje gebruik van Excel, maar gebruik zoals het bedoeld is. Vanuit deze training kun je de vervolgtrainingen perfect voorbereid ingaan.
Na deze training kun je Excel zelfstandig gebruiken en daarmee efficient eenvoudige overzichten maken, deze verduidelijken met Grafieken en binnen de lijsten filteren en sorteren. In de lijsten kun je daarbij eenvoudige berekeningen gebruiken.

Vervolgtraining financieel

Deze training is voor mensen met een functie waarin financiën een belangrijke rol speelt. Controllers, boekhouders, penningmeesters zijn een aantal voorbeelden.
Na deze training ken je de belangrijkste financiële functies, kun je draaitabellen maken en bewerken en maak je de mooiste dashboards.

Vervolgtraining functies

In deze training leer je formules en functies maken op jouw niveau. Wil je de Als-functie beheersen of ga je voor een geneste functie met isnb en vert.zoeken gecombineerd in één cel. Deze training is voor jou. Na de training heb je niet alleen een aantal specifieke functies geleerd. Je leert ook hoe je nieuwe functies leert gebruiken en hoe je die foutloos in een stappenplan kunt invoegen in een cel.